• Welcome!
  • Gratis verzenden vanaf €95
Home » Vragen

Verzend informatie

 

Onze producten zijn kwetsbaar/fragiel/breekbaar. Daarom verzend wij met Bezorging met Liefde. Zij zijn gespecialiseerd in het vervoer van kwetsbare/fragiele/breekbare producten. Zij bezorgen van maandag tot en met zaterdag, uitgezonderd algemeen erkende feestdagen

 

Verzenddagen
Onze producten worden op de volgende dagen verzonden:

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

 

Zodra uw bestelling is verzonden krijgt u automatisch een e-mail met track en trace link van Bezorging met Liefde. Niets ontvangen? Controleer uw Spam/Ongewenste mail-box!

 

Verzendkosten
Nederland
Voor zendingen binnen Nederland rekenen wij vanaf €7,95 aan verzendkosten

 

België
Voor zendingen naar België rekenen wij € 13,95 aan verzendkosten. Let op! Bezorging met Liefde bezorgd enkel in Vlaanderen.

 

EU & Rest of the world
Neem hiervoor contact op met onze klantenservice om de precieze verzendkosten op te vragen.

 

 

Brievenbuspakjes

Brievenbuspakjes worden door Bezorging met Liefde binnen drie werkdagen bezorgd. U hoeft hiervoor niet thuis te blijven. Zorgt u er wel voor dat uw brievenbus voldoet aan de wettelijke afmetingen?

 

Pakketten

Pakketten worden door Bezorging met Liefde binnen twee werkdagen bezorgd. De avond voorafgaand de bezorging ontvangt u een e-mail met een tijdvak waarbinnen uw pakket bezorgd zal worden.

 

Niet thuis?
Als u niet thuis bent zal de chauffeur proberen uw pakket bij de buren af te leveren, of op een overdekte en vanaf de straat niet zichtbare plek rondom uw huis achterlaten (indien mogelijk). Per e-mail laat Bezorging met Liefde altijd weten waar u uw pakket kunt vinden.

 

Tip! Via de track en trace-link kunt u een bericht naar de chauffeur sturen; bijv. ‘het pakket mag in de papiercontainer’ of ‘mijn deurbel is kapot, wilt u a.u.b. kloppen?’.


Afhalen

 

Heb je er voor gekozen om je bestelling op te halen, dan verwachten we jou op de afgesproken datum. Wil jij je datum wijzigen? Neem dan contact met ons op.

 


Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00 uur - 18:00 uur
Woensdag 12:00 uur - 18:00 uur
Donderdag 12:00 uur - 18:00 uur
Vrijdag 12:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten